Liverpool kukutas tulises mängus Manchester Unitedi karikasarjast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Kuyt lõi Liverpooli võiduvärava.
Dirk Kuyt lõi Liverpooli võiduvärava. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikarikasarja neljandas ringis läksid vastamisi vihased rivaalid Liverpool ja Manchester United. Magusa 2:1 võidu sai kodus Liverpool.

Mäng algas Unitedi pallivaldamisega ja veerand tunni möödudes kolistas Antonio Valencia Liverpooli värava posti, kuid 21. minutil avas skoori siiski kodumeeskond. David de Gea ette tekitati nurgalöögi olukorras korralik müür ning hispaanlasest väravavaht Daniel Aggeri pealööki tõrjuda ei suutnud.

Värava järel andis Liverpool aga initsiatiivi käest ning viis minutit enne poolaja lõppu tuli karistus. Otsajooneni spurtinud Rafael andis täpse tagasisöödu ning Ji-Sung Parki lähilööki Reina tõrjuda ei suutnud.

United alustas ka teist poolaega aktiivsemalt, kuid vahetustega pööras Kenny Dalglish kaalud Liverpooli kasuks ning kaks minutit enne mänguaja täis tiksumist viis Dirk Kuyt Liverpooli taas ette. Pepe Reina pika väljalöögi lükkas Andy Carroll Kuytile otse jalale ning hollandlane vormistas 2:1 võidu.

Võidukas oli ka Londoni Chelsea, kes alistas Juan Mata penaltist 1:0 teise meistriliiga meeskonna QPR-i.

Karikasarja viienda vooru paarid loositakse pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles