Otsus tehtud - Lindpere jääb Ameerikasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal) saab ka järgmisel aastal David Beckhamilt mõõtu võtta.
Joel Lindpere (paremal) saab ka järgmisel aastal David Beckhamilt mõõtu võtta. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls andis teada, et on sõlminud eestlasest poolkaitsjaga uue mitme aasta pikkuse lepingu.

«Joel on olnud viimasel kahel hooajal meie jaoks väga oluline mängija ja fännide seas äärmiselt populaarne,» sõnas Red Bullsi peamänedžer Erik Soler klubi kodulehel. «Tahtsime uue lepinguga talle tänu avaldada ja meil on väga hea meel, et ta jätkuvalt siia jääb. Loodame väga, et ta aitab meil järgnevatel aastatel MLSi tiitli võita.»

«Jätkan hea meelega oma karjääri Red Bullsis,» kommenteeris Lindpere ise. «Olen viimasel kahel aastal siinviibimist nautinud. Fännide toetus on imeline ja loodetavasti õnnestub meil sel hooajal MLSi karika võitmisega neile rõõmu valmistada.»

Lindpere siirdus New Yorki 2010. aasta märtsis Norrast Tromsøst. Eestlane on kahe aastaga löönud Red Bullsi särgis 10 väravat ja andnud 13 väravasöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles