Soome ekspert usub, et Tänak pigistab M-Spordi Pumast kõik välja

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: M-Sport

Soome rahvusringhäälingu ralliekspert Henri Haapamäki on veendunud, et kahe hooaja vahel Hyundaist M-Sporti siirdunud Ott Tänak on Ford Pumaga kohe võimeline võidu peale kihutama. 

«Fordi auto polnud mullu üldse paha, lihtsalt siiani jäi neil sõitjast vajaka. Mina usun aga, et Tänak suudab oma kogemustega sellest autost kohe kõik välja pigistada,» on Haapamäki veendunud. 

Tema hinnangul on just eestlane Kalle Rovanperä suurimaks tiitlirivaaliks, kuid mõistagi ei maksa ära unustada Hyundais nüüd taas esisõitja rolli nautivat Thierry Neuville'i. 

Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala on muideks samal arvamusel. «Tänakul on väga suur nälg MM-tiitli järele, kuid Kallel tuleb [tiitli kaitsmiseks] lihtsalt oma mullust taset hoida. Õnneks on Kalle nii noor, et tal on lihtsam enda motivatsiooni hoida,» sõnas Latvala.

Haapamäki nõustus selle arvamusega: «Kalle motivatsiooniks ongi teiste häbistamine ja võitmine. Temas on samamoodi see nälg. Mingit tiitlipohmelli juttu ma ei usu, see pole variant. Kaotamine mõjub alati sama rängalt, oled sa valitsev meister või mitte.»

Tänavune autoralli hooaeg saab Monte Carlo ralli näol oma avapaugu neljapäeval ning Postimees hoiab võistluste käekäigul silma peal otseblogi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles