Ott Tänak: Saksamaa teed on salakavalad

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Soome rallil.
Ott Tänak Soome rallil. Foto: Ray Põder

Pärast Soome rallil saavutatud korralikku kuuendat kohta sihib Fordi meeskonna rallipiloot Ott Tänak head tulemust ka järgmisel nädalavahetusel sõidetavalt Saksamaa MM-rallilt.

«Tegu on aasta esimese õige asfaldiralliga, nii et kindlasti on see paras väljakutse,» lausus Tänak M-spordi pressiteenistusele. «Alguses on kindlasti raske asfaldil õiget sõidurütmi leida, aga nädalavahetuse jooksul peaksime tunnetuse korralikult kätte saama.»

Tänak võistleb Saksamaal karjääri jooksul kolmandat korda. «Testikatsel võivad teed lihtsad tunduda, kuid need on väga petlikud! Võistluse ajal on võimalik palju kurve lõigata ja eriti endisel sõjaväepolügoonil kulgeval osal võivad eelmised autod kõvasti muda ja kruusa teele tuua, mis teeb asfaldi väga libedaks ja sõitmise raskeks,» lisas eestlane.

«Mul pole selleks võistluseks kindlat eesmärki – tahan vaid sõita, oma tempo leida ja loodetavasti meeskonnale veel ühe hea tulemuse tuua,» lõpetas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles