Chelseat häbistanud ründaja võib liikuda hiigelsumma eest Londonisse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao käärlöök on üks Puskáse auhinna nominentidest
Radamel Falcao käärlöök on üks Puskáse auhinna nominentidest Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi teeb juba plaane jaanuaris taas avanevaks üleminekuaknaks ning meeskonda soovitakse tugevdada 26-aastase ründaja Radamel Falcao’ga, kes praegu kuulub Madridi Atletico ridadesse.

Falcao valmistas hiljuti Chelseale palju peavalu, kui UEFA superkarika finaalis lõi ta nende võrku kolm palli ja juhtis Atletico 4:1 võidule, kirjutab Sportsmail.

Viimaste teadete kohaselt on klubide vahel juba eelkokkulepe sõlmitud ning Falcao liitub jaanuaris Chelseaga ning tema eest laotakse lauale 60 miljonit eurot.

Falcao lahkumist Atleticost peetakse tõenäoliseks, kuna klubil on rahalised raskused ja ründaja agendiks on Jorge Mendes, kes on varasemalt mitu mängijat Chelseasse kaubelnud.

Falcao vastu on huvi tundnud ka FC Barcelona ja Mahhatškala Anži, kuid tema kõige tõenäolisemaks sihtkohaks peetakse nüüd Chelseat.

Hispaania liigas oli Falcao mullu Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo järel liiga paremuselt kolmas väravakütt 24 tabamusega. Hooajal 2010/11 oli Falcao Portugali liiga väravaküttide edetabelis Hulki järel teisel kohal.

Tänavu on ta La Ligas löönud kahe kohtumisega kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles