Kruglov: meistriliiga tase on langenud

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov
Dmitri Kruglov Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kuigi viimasel ajal on hakanud levima arvamus, et Eesti jalgpalli meistriliiga on arengus tubli sammu edasi teinud, siis äsja tabeliliidri FC Levadiaga liitunud Dmirti Kruglov on teisel arvamusel.
Eesti koondise vasakäär ei andnud pärast eilset mängu Infoneti vastu (Levadia võitis 3:0 – toim.) armu ei endale, meeskonnale, ega ka meistriliiga üldisele tasemele.

«Kehva oli mu mäng, tegin palju lihtsaid vigu. Tippvormist on asi veel kaugel,» vahendab Soccernet.ee.  «Lootsin meeskonnalt kvaliteetsemat mängu. Nagu ka peatreener pärast mängu ütles, et olenemata võidust tegime liiga palju rumalaid lihtvigu. Aga muidu pean meeskonnale tänulik olema, et nad mind tihti sööduga leidsid ja küll noored poisid veel areneda jõuavad.»


Küsimusele, kuidas meistriliiga tase vahepealse ajaga muutunud on, (Kruglov mängis viimati meistriliigas ligi kaheksa aastat tagasi, 2005. aastal Levadia ridades – toim.] vastas Kruglov: «2005. aastal oli tase natukene tugevam. Eks see on sellest põhjustatud, et praegu on võrreldes tolle ajaga meistriliigas oluliselt rohkem noori mängijaid. Balanss on vilets - enam pole platsil nii palju kogenud mängijaid, kes noori juhendaksid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles