Jooksjaid ootab 27. jooks ümber Pühajärve

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laupäeval, 12.juulil kell 12 antakse start 27. jooksule ümber Pühajärve. Mayeri Järvejooksude sarja kolmandale jooksule on oodata rekordarv osalejaid.

Reede hommikuks oli end kirja pannud üle 800 jooksusõbra. Lisaks jooksjatele on oodatud ka kõik kepikõndijad, sest ümber Pühajärve saab harrastada ja kepikõndi.

Kell 11 on kõik väikesed jooksusõbrad oodatud Lotte lastejooksudele. Lapsed saavad end kirja panna enne starti ja osalemine lastele on tasuta.

Meeste konkurentsis pretendeerib Pavel Loskutovi kõrvalejäämisel kindlale esikohale Vjatseslav Koshelev. Ülejäänud poodiumikohtadele tahavad jõuda eelmisel nädalal 10000 m Eesti meistriks tulnud Aleksei Saveljev, Kaupo Tiislär ja Keio Kits. Naistest on peapretendent esikohale Olga Andrejeva.

Lisaks rahvasportlastele ja jooksjatele on  jooksule ümber Pühajärve end kirja pannud ka paljud erinevate alade tippsportlased. Starti tuleb kõva jooksumehena tuntud suusataja Meelis Aasmäe. Osavõtjate hulgast leiab ka korvpallurid korvpalliklubist Valga Welg eesotsas treener Jaanus Liivakuga. Loodetavasti tulevad stardijoonele ka treeninglaagri lõpetanud Otepääl viibivad murdmaasuusatajad.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles