Välisklubid ei maksa Leppadele korralikult palka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Lepp
Marius Lepp Foto: Toomas Huik

Viimased poolteist aastat eeskujulikult mängijatele palka maksnud Hispaania käsipallimeeskonda Toledo Labarot, kus teenib leiba Marius Lepp, on tabanud keerulised ajad.


Veebruari töötasu sai Eesti koondise joonemängija kätte märtsi keskel, kohalike pallurite hinnangul võivad järgmised palgad veel kauem viibida.



«Kauem Labaro ridadesse kuulunud mängijate sõnul laekus eelmistel aastatel palk arvele nagu kellavärk. Samas pidavat klubi president olema aumees, kes võlgu ei jää,» lausus Lepp.



Maailma tugevaima liiga uustulnukat ootab aga ees veelgi keerulisem periood, sest ehitusega tegelev peasponsor teatas hiljuti, et ei toeta tuleval hooajal meeskonda.



Kaheksa vooru enne meistrivõistluste lõppu asub Labaro 16 klubi konkurentsis 11. kohal, kuid väljakukkumistsoonist lahutab vaid kaks punkti. Lepingu kohaselt peab Labaro eelmisel nädalal 30. sünnipäeva tähistanud Lepale tuleva hooaja kohta vastuse andma hiljemalt täna, kuid ilmselt tähtis jutuajamine viibib.



«Asepresident ütles, et nad teevad mulle pakkumise siis, kui kõrgliigasse püsimajäämine on kindel,» täpsustas Põlvast pärit sportlane.



Kurvemas seisus on Saksamaa 2. Bundesliga põhjatsooni klubis Bernburg Anhalt leiba teeniv Risto Lepp, kes pole kaks kuud palka saanud. Meeskonnal on kogunenud võlgnevusi rohkem kui 1,5 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles