Kalev/Cramo juhtkond ei lubanud Keerlest tippliigasse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles (palliga) Kalev/Cramo särgis eelmisel hooajal Ühisliiga kohtumises Moskva CSKA vastu.
Rait Keerles (palliga) Kalev/Cramo särgis eelmisel hooajal Ühisliiga kohtumises Moskva CSKA vastu. Foto: Toomas Huik

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna kaptenile Rait Keerlesele tehti jaanuaris Venemaalt hea pakkumine, ent klubi juhtkonna vastuseisu tõttu jäi üleminek ära.

Kalev/Cramo asepresidendi Toomas Linamäe sõnul lahkus samal ajal meeskonnast Ken Johnson ning teise mängija ära lubamine polnud tema hinnangul võimalik.

«Pakkusime võimalust, et Venemaa klubi ostab ta välja – selle raha eest saanuks me Keerlese kohale uue mehe, kuid klubi polnud vist sellega nõus,» rääkis Linamäe. «Samas me isegi ei tea, millisest meeskonnast käis jutt. Sain aru, et räägiti tugevuselt teisest või kolmandast liigast.»

Keerles ise märkis Delfile antud intervjuus, et tegemist oli Supreliiga meeskonnaga ning huvi tekkis pärast Ühisliiga kohtumisi Moskva CSKAga.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak kinnitas, et oli Keerlese võimalusest teadlik. «Ütlesin talle, et meie meeskonna seisukohalt vaadates tema minek mind ei rõõmusta, ent isiklikult mõistan, et see on hea variant ning ei hakka kätt ette panema,» meenutas ta nelja kuu taguseid sündmusi. Seega otsustasid tehingust keeldumise klubi tippjuhid.

Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa otsis aga juhtunus positiivset. «Keerlesele tehtud pakkumine näitas selgelt ära, milliseid võimalusi Ühisliiga pakub,» märkis ta.  

Keerles ei soovinud Postimehega vesteldes öelda, kas ta soovib pärast sellist vahejuhtumit Kalev/Cramos jätkata. Homme ootab teda juhtkonnaga jutuajamine ning pärast seda on ta valmis oma edasistest plaanidest rääkima.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles