Sergei Zenjovile pakutakse Ukrainas lepingupikendust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: SCANPIX

Alates 2008. aastast Ukraina jalgpalliklubi Lvivi Karpatõ ridadesse kuuluva Eesti koondise ründaja Sergei Zenjovi kontraht tööandjaga lõpeb käimasoleva hooajaga. Zenjov sooviks Ukrainast lahkuda, kuid Karpatõ pakub talle samas lepingupikendust.

«Mõtted on samad, mis suvel ehk võimaluse korral sooviksin jaanuaris klubi vahetada,» tunnistas Zenjov. «Siiski on raske öelda, kas jaanuaris võiks midagi juhtuda.»

Kui Zenjov peaks kevadel siiski jätkama Karpatõs, oleks tal suvel võimalik tiimist juba tasuta lahkuda. Loomulikult meeskond seda ei soovi. «Nad tahavad, et ma pikendaksin lepingut. Praegu on olnud juttu ühest aastast,» rääkis Zenjov, kes on sel hooajal Ukraina kõrgliigas saanud kirja viis väravat. «Hooaja esimene pool kulges minu jaoks väga hästi – lõin väravaid nii klubis kui ka koondises, lisaks sain korralikult mänguaega. Ka jalg on väga hästi vastu pidanud.»

Karpatõ jätkab Ukraina liigas mängudega 1. märtsil. Treeninglaagrisse kogunetakse aga 9. jaanuaril ja siis arutatakse ka võimalikku lepingupikendust.

Hiljuti algas talvepaus ka Venemaa kõrgliigas, kus lähiajal võib-olla peab lepinguläbirääkimisi pidama Konstantin Vassiljev. Sarnaselt Zenjoviga saab ka Vassiljevi kontraht käimasoleva hooaja lõpus läbi. «Kõik on lahtine. Mingeid jutte ei ole olnud. Praegu on kõik võimalik – kui mulle lepingut pakutakse, siis miks mitte siin jätkata,» tunnistas Vassiljev.

Permi Amkaril on Venemaa kõrgliigas tänavu läinud väga hästi ja talvepausile mindi vastu seitsmendal positsioonil. Sügisringis lõi Vassiljev ka Venemaa kõrgliigas oma esimese värava mänguolukorrast, kuid võrreldes mullusega on ta vähem mänguminuteid saanud.

«Tulemuste ja punktide poolest oli sügisring normaalne. Saavutasime enne kevadet hea positsiooni. Ka isiklikus plaanis jään rahule. Konkurents meeskonnas on väga kõva, aga ikkagi sain küllaltki korralikult mänguaega ja suutsin selle aja jooksul ka meeskonda aidata,» on Vassiljev rahul.

«Keskväljal on mängijate valik suur ja treenerid proovivad erinevaid variante. Seoses sellega on võrreldes eelmise hooajaga ka mänguaeg vähenenud. Kui saad aga võimaluse, oled alati motiveeritud ja valmis näitama oma parimat. Samas on ka värskust niimoodi jalgades rohkem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles