Ametlik: Schumacheri suusaõnnetuse uurimine on lõppenud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri suusaõnnetuse uurimine on Prantsusmaa uurijate sõnul lõppenud ning kellelegi süüdistusi ei esitata.

Eelmisel kuul algatati Prantsusmaal uurimine, et selgitada välja vormelilegendi Michael Schumacheri suusaõnnetuse tagamaad. Täna teatas uurimist juhendanud Albertville'i prokurör Patrick Quincy, et Schumacheri juhtumi uurimine on lõppenud.

«Michael Schumacheri 29. detsembri suusaõnnetuse põhjuste ning tagajärgede uurimine on 12. veebruari seisuga lõppenud,» teatas Quincy täna. Prokurör lisas, et «ühegi asjaosalise puhul ei leitud tõendeid mingisugustest rikkumistest», andes sellega mõista, et süüdistusi ei esitata Meribeli suusakeskusele ega Schumacheri pead kaitsnud kiivri valmistajale.

Schumacheri õnnetus juhtus 29. detsembril, pärast seda viidi ta Grenoble'i haiglas kunstlikku koomasse ning praegu püütakse kuulsat sakslast sealt üles äratada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles