Mourinho: poolfinaali saatuse otsustas üksainus minut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea ja Madridi Atletico poolfinaal.
Londoni Chelsea ja Madridi Atletico poolfinaal. Foto: SCANPIX

Neljandat aastat järjest Meistrite liiga poolfinaalis platsilt kaotajana lahkunud Jose Mourinho nentis, et Londoni Chelsea ja Madridi Atletico kordusmängus sai määravaks üks hetk.

«Üks minut teise poolaja keskel otsustas kõik. Atletico väravavaht tõrjub uskumatul kombel John Terry pealöögi ning seejärel antakse teises väljakuotsas penalti, mis tapab meie jaoks mängu,» arutles Mourinho Sky Sportsi kaamerate ees seistes. «Pärast seda oli ainult ühe meeskonna moraal laes, sest nad teadsid, et allesjäänud poole tunni jooksul kontrollivad nemad mängu,» nentis portugallane.

«Mäng oli umbes 60 minutit meie kontrolli all, kuid poolfinaalid ja üldse kõik tähtsad mängud koosnevad pisiasjadest. See oli väga tähtis hetk. Õnnitlen Atleticot, sest nad on väga hea meeskond ja see, mida nad Hispaania liigas teevad, on fantastiline,» lausus Mourinho, kes käis lõpuvile järel Atletico peatreeneril Diego Simeonel kätt surumas ning Hispaania klubi mängijaid isiklikult õnnitlemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles