Uruguay peatreener: James Rodriguez on nagu Diego Maradona

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez väravat tähistamas.
James Rodriguez väravat tähistamas. Foto: SERGIO MORAES/REUTERS

Kolumbia poolkaitsja James Rodriguez lõi kohtumises Uruguay vastu kaks väravat, mis viisid meeskonna jalgpalli MM-il veerandfinaali. Uruguay peatreener Oscar Tabarez võrdleb Rodriguez’t legendi Diego Maradonaga.

«Diego Maradona, Lionel Messi, Luis Suarez, James Rodriguez – neile meestele on antud kaasa anne, mis teeb nad eriliseks,» ütles Tabarez. «Minu jaoks on talendid need, kes teevad asju teistest täielikult erinevalt,» lisas ta.

Kolumbia peatreeneri jutu järgi on Rodriguez parim mängija jalgpalli MM-il. «Loodetavasti ta jätkab arenemist, sest ta on noor mängija. Jalgpall vajab selliste iseloomuomadustega mehi,» rääkis Tabanez.

James Rodriguez on eilse võidu Uruguay üle väga õnnelik. «Me teeme ajalugu,» kommenteeris Rodriguez. «Noorena oli minu suureks unistuseks jõuda siiani, loodetavasti saame selle unistuse veel suuremaks teha,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles