LeBron James peab pidama karjääri pikima vigastuspausi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (vasakul) peab mõnda aega meeskonnakaaslaste tegemisi platsi äärest pealt vaatama.
LeBron James (vasakul) peab mõnda aega meeskonnakaaslaste tegemisi platsi äärest pealt vaatama. Foto: SCANPIX

Cleveland Cavaliersi korvpallimeeskond jääb paariks nädalaks ilma oma liidrist LeBron Jamesist, kellel arstid soovitasid vigastusi ravida.

Arstlik kontroll näitas, et James on teinud liiga oma vasakule põlvele ja alaseljale. Cavaliers on viimased kolm mängu kaotanud, neist kahes ei saanud James kaasa teha. Neljakordne NBA hooaja kõige väärtuslikum mängija pole karjääri jooksul kunagi vahele jätnud rohkem kui viis mängu järjest, ent veel kaheks nädalaks platsilt kõrvale jäädes venib tema nüüdne vigastuspaus kümnemänguliseks.

James tegi põlvele liiga jõulupühade ajal Miamis mängides, kui hüppas palli päästes üle esimese rea toolide. Hiljem tunnistas ta, et vasak põlv on talle terve aasta jooksul valu teinud.

Cavaliersi peeti hooaja alguses üheks tiitlisoosikuks, ent praegu on neil tabelis kirjas 18 võitu ja 14 kaotust. Viimases kohtumises ei saanud meeskonda vigastuste tõttu aidata ka Kevin Love ja Shawn Marion, põhimeeste hulka kuuluv Anderson Varejao rebestas aga hiljuti Achilleuse kõõlust ning tema hooaeg on suure tõenäosusega üldse läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles