Videointervjuu: EOK spordidirektor usub Sildarusse ja ootab Rio olümpialt medalit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe aastalõpusaate raames intervjueeris sporditoimetuse juhataja Peep Pahv Eesti Olümpiakomitee spordidirektorit Martti Rajut. Juttu tuli Kelly Sildarust, spordi rahastamisest ja loomulikult järgmisel aastal toimuvatest Rio de Janeiro olümpiamängudest. 

Raju kinnitas, et 2018. aasta Pyeongchangi taliolümpia eel hoolitseb EOK selle eest, et vigursuusatajal Kelly Sildarul oleks kõige paremad tingimused. «Kui Kelly Sildaru tuleb Pyeongchangi ja seal võistleb, siis tänases seisus, kui ma vaatan kõiki talispordialasid, oleks ta ainukene sportlane, kellele oleksin valmis üürima eraldi majutuse võistluspaiga juures,» ütles Raju.

Vaata videost, mida arvab Raju järgmise aasta olümpialinna kuritegevusest ja saastatusest. Kas Eesti koondislased saavad olümpiamängudele kaasa ka pipragaasi? Mitut medalit ootab EOK spordidirektor Rio olümpiamängudelt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles