Nanil on kodus enda elusuurune skulptuur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nani
Nani Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubis Manchester United mängival Portugali koondislasel Nanil on kodus enda elusuurune marmorist skulptuur.

Nani Wilmslows asuvat häärberit külastanud rääkisid ajalehele The Sun, et 24-aastane Nani on lasknud kohalikul skulptoril meisterdada enda elusuuruse skulptuuri, kes on riietatud Manchester Unitedi mänguvormi ehk kannab valgeid pükse ja punast pluusi, seljal mängumehe nimi ja number. Lisaks on tal kaela ümber medalid, mis Nani võitnud.

«See kuju on keset tema elutuba. See on tohutu, seda on võimatu mitte märgata. Olin seda nähes üsna üllatunud, sest see on ju kummaline asi, mida oma elutuppa panna,» kirjeldas hiljuti Nanil külas käinud sõber. «Talle vist meeldivad skulptuurid, sest tal on ühes teises toas suur Buddha kuju. Mõlemad kujud paistavad silma, sest muidu on tema kodu väga kaasaegne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles