Kollo uueks paariliseks saab Ruul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (vasakul) ja Kristo Kollo.
Oliver Venno (vasakul) ja Kristo Kollo. Foto: AFP / Scanpix

Mullu koos Oliver Vennoga rannavõrkpalli kuni 18-aastaste Euroopa meistriks kroonitud ja sel suvel U19 MM-il kulla pälvinud Kristo Kollo mängib tuleval aastal Martin Ruuliga.

Saali- ja rannavõrkpallis end ühtviisi mugavalt tundev 208 cm pikkune Venno otsustas mõni aeg tagasi keskenduda sisetingimustes mängitava ala kasuks, võttes eesmärgiks pääseda 2009. aasta EM-il osalevasse rahvusmeeskonda, kirjutab volley.ee.

Paarilise otsingud viisid Kollo klubikaaslase, Tartu Pere Leiva temporündaja Martin Ruulini. Uus võistkond kuulub ka Kais/Vesik Teami. Kollo näeb 22-aastasel ja 194 cm pikkusel Ruulil Venno ees ka eeliseid. «Ruuli blokk pidurdab tugevaid rünnakuid paremini,» tõi Kollo välja ühe nüansi.

Viimased aastad mängis Ruul koos Karl Jaaniga, kes ei saa suurenenud töökoormuse tõttu suvel nii palju lemmikalale keskenduda. «Ilmselt osaleme Kolloga EM-etappidel ja Challengeridel. Praegu on aga raske öelda, milline tulemus meid rahuldab. Rannavõrkpall on mulle küll südamelähedasem, kuid ilmselt tuleb tulevikus ka saalis mängida,» arvas Ruul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles