USAs suri järjekordne talendikas korvpallur

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõuna-Texases asuva Roma keskkooli korvpallivõistkonna mängija Robert Garza kukkus laupäevasel turniiril kokku ning suri.

Austini turniiril peetud kohtumises Roma-Hoopsters võeti time-out, mille ajal Garza kokku kukkus ning suri.

«See on täiesti seletamatu. Ta võttis klaasi vett, lõi meeskonnakaaslasega patsu ja siis see juhtus. Ühtäkki kukkus ta kokku,» meenutas Hoopstersi treener Arnold Martinez, kelle sõnul pole surma põhjus teada. «Mängueelsel soojendusel surus ta palle pealt korvi ja naeris. Kõik tundus hästi olevat.»

Meedikud viisid küll Garza kohe haiglasse, kuid tund aega hiljem ta suri.

Garza juhtum on juba kolmas kord kahe nädala jooksul, kui USAs noorsportlane sureb. Üle-eelmisel reedel leidis aset tragöödia Michigani osariigi keskkoolide korvpallimatšil, kus Fennville’i parim mängija Wes Leonard suri pärast võidukorvi viskamist. Lahkamise teinud meditsiinispetsialist David Start ütles, et südame suurenemine oli antud juhul põhjustanud südame seiskumise. Kaks päeva hiljem kukkus kokku Colorados asuva Fort Collinsi keskkooli rägbimeeskonna kapten Matthew Hammerdorfer, kes hiljem samuti südame suurenemisest tulenenud rikke tõttu suri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles