Moskvas toidumürgituse saanud Ungari iluuisutaja viidi haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nora Hoffmann ja Maksim Zavozin
Nora Hoffmann ja Maksim Zavozin Foto: SCANPIX

Aprilli lõpus Venemaa pealinnas Moskvas algavateks iluuisutamise maailmameistrivõistlusteks valmistuv ungarlanna Nora Hoffmann viidi treeninghallist haiglasse, kus tal tuvastati toidumürgitus.

Koos Moskvas sündinud Maksim Zavoziniga jäätantsus võistlev Hoffmann tundis end treeningul halvasti ja tal oli tugev kõhuvalu, seetõttu kutsuti jäähalli kiirabi ja 25-aastane uisutaja viidi Botkini haiglasse, vahendab Venemaa meedia.

Haiglas tuvastati Hoffmannil toidumürgitus ja pankreatiit ehk kõhunäärme põletik.

«Norale kirjutati antibiootikumid, loodame, et juba nädala pärast on ta jälle jalul ja saame MMiks harjutamist jätkata,» sõnas paari treener Aleksei Gorškov.

Samal ajal jätkab Zavozin üksinda treenimist, lootuses, et nad saavad ikka MMil osaleda.

Hoffmann ja Moskvas sündinud, kuid USA passi omav Zavozin on koos uisutanud 2007. aasta septembrist. Mullusel Vancouveri olümpial said nad 13. koha, EMil ja MMil olid nad kümnendad. Tänavusel EMil Bernis said nad 8. koha.

Mäletatavasti pidi tänavune MM algselt toimuma Jaapani pealinnas Tokyos, ent pärast riiki tabanud katastroofi loobus Jaapan võistluse korraldamisest ja uueks toimumiskohaks valiti Moskva. MM algab 25. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles