Eesti võrkpallurid välismaal: Vennolt 29, Kajalinalt 20 punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: VfB Friedrichshafen

Saksamaa võrkpalli meistriliigas võitis tiitlikaitsja VfB Friedrichshafen võõrsil kuuendal kohal olevat SC Mörsi 3:2 (21, -21, 17, -19, 9) ja tõusis teiseks.

Võistlusõhtu ülekaalukalt resultatiivseim oli 29 punktiga Oliver Venno, vahendab volley.ee.

50 tõstest lõi Venno punktiks täpselt pooled ning lisas oma arvele neli blokipunkti. Teisel pool võrku oli üks tulemuslikumaid lätlane Janis Smedinš 11 punktiga.

Saksamaa Bundesliga liider on 14 punktiga (seitsmest mängust) Hachingi Generali, Friedrichshafenil on 12 punkti kaheksast mängust, kolmas on Berliini Recycling Volley 10 punktiga kuuest mängust.

Suurepärase tulemusega sai Itaalia tippliigas A1 hakkama Piacenza Rebecchi ründaja Anna Kajalina, tuues viiegeimilises võidumängus Parma naiskonna üle 20 punkti. Oma klubikaaslaste konkurentsis oli eksnarvalanna selle tulemusega teine. 40 rünnakust õnnestus tal punktiga lõpetada 16, lisaks kolm blokki ja üks tulemuslik serv.

Meistrivõistlusi juhib 18 punktiga Arsizio naiskond, Rebecchi jagab 8 punktiga seitsmendat-kaheksandat kohta.

ItaaliaA2 liigas polnud mängijate nimekirjas ei Eerik Jagot ega Kardo Kõresaart. Milano CheBanca kaotas Sora Frusinatele 2:3, Loreto võitis Iserniat 3:1. Juhib Segrate Volley 30 punktiga, Loreto (19 p) on üheksas ja CheBanca (17) kümnes.

Poola kõrgliigas lõpeb vaheaeg 9. detsembril, kui Varssavi Polütehnikum kohtub Czestochowa Tytaniga. Pealinlastel on vaid neli punkti ja kirjas üheksas koht, titaanidel üheksa punkti ja seitsmes koht. Paremusrida veab Kedzierzyn-Kozle ZAKSA 21 punktiga.

Prantsusmaa meistrisarjas mängis Terville’i naiskond viimati esikohal püsiva RC Cannes’iga ja kaotas 0:3. Polina Bratuhhina tõi kahe geimiga kümme punkti, resultatiivsem polnud naiskonnakaaslastest keegi. Liidril on 16 ja Terville’il eelviimasena 0 punkti.

Raimo Pajusalu ja Keith Puparti klubi Rennes Etudiant (tabelis viies) astub areenile 6. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles