Video Sildaru pääses mööda maismaad Šveitsist Eestisse

Postimees Sport
Copy
Kelly ja Henry Sildaru.
Kelly ja Henry Sildaru. Foto: Raul Mee

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru noorem vend Henry tegi enda tänavuse talve viimased suusasõidud Šveitsis Laaxis. Üle Euroopa leviv koroonaviirus sundis Sildarusid varakult koju naasma, probleeme piiride ületamisel suusaperel õnneks ei tekkinud.

Video alguses näitab Sildaru, kuidas ta pargis kui ka rennis trikke teeb ning paksu lume sees metsaradadel kihutab. «See oli meie viimane suusasõit Laaxis. Koroonaviirus on muutumas hullumeelseks. Ka mu kool Eestis on seetõttu kinni pandud. Aga meie asjad on autosse pakitud ja püüame tagasi koju pääseda. Eks näis, kuidas läheb,» räägib noorim Sildaru video alguses.

Video lõppedes selgub, et Sildarudel suuri probleeme piiride ületamisega ei tekkinudki. «Olen juba mitu päeva kodus olnud. Tagasisõit möödus väga hästi. Poola piiril oli väike järjekord, kust osa autosid võeti tervisekontrolliks kõrvale. Aga teistel piiridel ei olnud järjekordi ja keegi ei kontrollinud ka tervist,» rääkis tänaseks juba umbes nädala Eestis olnud Sildaru.

Varakult lõppenud hooajast on 13-aastasel poisil siiski kahju. «Tundub, et sel kevadel jääb suusatamine ära. See on halb, sest see on mu lemmik osa . Aga loodame, et saame üheskoos sellest viirusest jagu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles