Keerlese koduklubi jätkab play-off’i kursil

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles
Rait Keerles Foto: gloria-giants-duesseldorf.de

Korvpallur Rait Keerlese koduklubi Düsseldorfi Gloria Giants parandas kolm vooru enne Saksamaa esiliiga põhihooaja lõppu play-off’i väljavaateid, kui koduväljakul mängiti 69:64 üle Wohnbau meeskond.

Poolajavileks 8-punktilisse (23:31) kaotusseisu jäänud Düsseldorf pani oma paremuse maksma kolmandal veerandajal, mis võideti 24:11, vahendab basket.ee.

Algrivistuses alustanud Keerles sai võitjate rivistuses enim mänguaega (31 minutit), kogudes selle ajaga 14 punkti (kahepunktivisked 5/8, kolmepunktivisked 0/3, vabavisked 4/6), 6 lauapalli ja 2 vaheltlõiget.

Võitjate tulemuslikum oli Marin Petricke, kes vahetusest sekkudes kogus 27 punkti ja 5 lauapalli. Kaotajatele tõi Chris Alexander 20 punkti.

Kolm vooru enne põhihooaja lõppu jätkab Düsseldorf 13 võidu ja 12 kaotusega kuuendal kohal. Jalgu seinale siiski veel visata ei saa, sest viimast play-off-kohta jagab koguni kolm meeskonda, kellel on vaid üks võit vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles