Kontaveit tegi edetabelis 72-kohalise tõusu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Mihkel Maripuu

Täna avaldatud tennise maailma edetabelis langes Jürgen Zopp seitse kohta, Kaia Kanepi aga säilitas positsiooni, Eesti tulevikulootus Anett Kontaveit see eest tegi korraliku tõusu.

Üle-eelmisel nädalal Bathis peetud 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniiril veerandfinaali jõudnud 16-aastane Kontaveit kerkis 594. realt 522. kohale, mis on ka tema karjääri kõrgeim edetabelikoht.

Kanepi piirdus küll Miami turniiril ühe matšiga, kuid kuna ka mullu kaotas ta kohe esimese mängu, ei kaotanud ta edetabelipunkte ning säilitas 34. koha.

Margit Rüütel langes 1055. positsioonile.

Esireketina jätkab valgevenelanna Viktoria Azarenka, talle järgnevad venelanna Maria Šarapova, tšehhitar Petra Kvitova, äsja Miamis võidutsenud poolatar Agnieszka Radwanska ning austraallanna Samantha Stosur.

Meeste edetabelis langes Jürgen Zopp seitse rida ja paikneb nüüd 127. kohal. Vladimir Ivanov asub 515. ja Jaak Põldma 1149. positsioonil.

Edetabeli esiviisikus muutusi pole – esikohal püsib serblane Novak Djokovic, talle järgnevad hispaanlane Rafael Nadal, šveitslane Roger Federer, britt Andy Murray ning hispaanlane David Ferrer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles