NHLi staar avaldas arutelu tekitava pildi

Copy
Anthony Duclair
Anthony Duclair Foto: Mike Ehrmann / AFP / Scanpix

Jäähokiliigas NHL mängiv Anthony Duclair sõlmis sel suvel New York Islandersiga nelja-aastase lepingu. See tähendas, et Duclair pidi oma välimuses muudatusi tegema.

Islandersi juht Lou Lamoriello järgib ranget poliitikat, kus kõigil klubi mängijatel peab olema habe aetud ning kellelgi ei tohi olla õlgadeni ulatuvaid juukseid.

Mängijatel on keelatud kanda ehteid ning nad peavad matšidele ja sealt tagasi sõites alati lipsu kandma.

Reeglid on reeglid. Freshman Islandersi mängija Duclair postitas neljapäeval Instagrami story'sse foto oma lõigatud rastapatsidest.

Juhtum on pälvinud sotsiaalmeedias palju kriitikat. Paljud peavad Lamoriellot liiga vanamoodsaks.

«Üks pilt on väärt tuhat sõna ja see pilt on ilmekas näide sellest, kui võõrandunud ja üksmeelne on see spordiala ja üks selle austatumaid tegelasi tegelikkusest,» kirjutas The Athleticu toimetaja Scott Wheeler.

«Kui Lou ei saa olla juustega, ei saa ka keegi teine. Sellised asjad oleksid minu jaoks põhjus sellisest organisatsioonist eemale hoida. Las ma olen mina ise,» kirjutas üks kommenteerija.

«Tule liitu Islandersidega, kus sa ei saa olla sina ise», kommenteeris teine fänn.

Islanderis kehtivad reeglid on saanud toetust ka fännidelt. Paljud ei saa aru, miks on juustest nii suur asi tehtud.

«Anthony Duclair teadis reegleid juba enne lepingule allakirjutamist,» meenutas üks fänn.

«Imeline on siin kõiki pahasena näha. Duclair teadis reegleid ja kirjutas siiski alla. Te kõik järgite selle Scott Wheeleri eeskuju,» kirjutas teine.

Märksõnad

Tagasi üles