Rain Veideman näitab oma oskusi Itaalia kõrgliigaklubile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman
Rain Veideman Foto: Toomas Huik / Postimees

Eesti korvpallikoondislane Rain Veideman näitab parasjagu Itaalias oma oskusi sealsele kõrgliigaklubile Angelico Biella, kirjutab sportando.net.

Viimased pool aastat Saksamaal Bayreuthis pallinud tagamängija avaldas pärast hooaja lõppu, et sooviks karjääri kindlasti välismaal jätkata ning tema teenete vastu tunneb jätkuval huvi ka Bayreuth.

Lisaks Veidemanile on Itaalia klubi juures testimisel Red Stari mängumees Nikola Jankovic ja LKS Lodzi pallur Michal Michalak. Veel on samas oma oskusi näitamas itaallased Tommaso Raspino, Paolo Rotondo, Davide Bruttini ja Luca Campani.

Lõppenud hooajal sai Angelico Biella Itaalia kõrgliigas 17 meeskonna konkurentsis 12. koha. Meeskonna liidriteks olid tänavu ameeriklastest tagamängijad Jacob Pullen ja Aubrey Coleman.

Tänavu pallisid Itaalia kõrgliigas Eesti korvpalluritest Kristjan Kangur ja Janar Talts, kes esindasid põhihooaja kaheksanda kohaga lõpetanud ja veerandfinaalis Siena Montepaschile alla jäänud Varese Cimberiot.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles