Jasikevicius: mängime Nigeeriaga elu ja surma peale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarunas Jasikevicius (paremal) ja Leedu koondis pidid tunnistama Argentina selget paremust.
Sarunas Jasikevicius (paremal) ja Leedu koondis pidid tunnistama Argentina selget paremust. Foto: SCANPIX

Pärast Leedu korvpallikoondise hävitavat 79:102 kaotust Argentinale olümpiaturniiri avavoorus lausus leedukate tagamees Sarunas Jasikevicius kodumaisele meediale, et kehvalt tegutseti jäi nii kaitses kui ka rünnakul.

«Olime unised ja jäime väljakul täielikult statisti rolli, Argentina mängis meid igas elemendis üle,» ütles Jasikevicius veebilehele Balsas.lt. «Eriti olime hädas kaitses kaks kahe vastu mänguga.»

Midagi head Jasikeviciuse hinnangul Leedul avamängust õieti kaasa võtta polegi. «Ehk vaid seda, et saime saali ära proovida ja näha, kuidas on siin mängida. Kuid nagu treener ütles, ei maksa sellele mängule eriti mõelda – peame keskenduma kohtumisele Nigeeriaga.»

Jasikeviciuse hinnangul peab Leedu turniiri kindlasti võiduga jätkama. «Nigeeriale kaotades läheb elu väga raskeks. Me ei taha grupis neljandaks jääda, peame lõpetama teisel-kolmandal kohal. Olümpial kahte esimest mängu kaotada ei tohi. Minu arvates on eriti psühholoogiliselt tegu elu ja surma küsimusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles