Ebayst on võimalik osta pudelisse püütud olümpiamängude õhustikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Kas olümpiamängude avatseremoonial jäi käimata, kuigi tahtnuks suurest vaatemängust osa saada? Pole viga, nüüd on võimalik kogeda paremuselt järgmist asja – nimelt võib Ebay oksjonikeskkonnast osta pudelitäie olümpiamänude atmosfääri.

Suurbritannia teenib olümpiamängude pealt kasu erinevatel meetoditel. Küll toovad olümpiat kaema saabunud inimesed raha riigis asuvatele ettevõtetele, küll tutvustab riik ennast läbi olümpia tulevastele turistidele. Oma võimalusi kasutavad ka nupukad Ühendkuningriigi eraisikud.

Näiteks on võimalik Ebayst osta pudelitäie Londoni olümpiamängude õhustikku. «See pudel (milles algselt oli vesi) oli koos minuga Londoni olümpiamängude avatseremoonial. Koge «maailma suurima vaatemängu» olustikku,» kirjeldab üks pakkuja oma toodet.

Selline toode on müügis oksjoni alghinnaga 50 naela, kuid sellest eriti huvitatud olev isik võib valida ka «osta kohe» variandi ja omandada kõnealuse eseme 100 naela ehk umbes 130 euro eest. Pealevaadates on see tühi pudel, kuid sellisel viisil olümpiamängudest osa saamine on kahtlemata odavam, kui piletid osta ja Suurbritanniasse reisida. 

Ilmselt lisanduvad pudeli hinnale ka Eesitsse tellimise kulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles