Tänak: eksimuste tõttu läks umbes 30 sekundit kaduma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Saksamaa rallil.
Ott Tänak Saksamaa rallil. Foto: SCANPIX

Saksamaa MM-ralli avapäeva seitsmenda kohaga lõpetanud Ott Tänak nentis pärast katsete lõppu, et pisut ebatäpse kiiruslegendi tõttu läks kuue katse jooksul kaduma umbes pool minutit.

«Päeva teise poole avakatsel lisasime natuke tempot, kuid katse keskel hakkasid pidurid veidi järele andma. Aga pole hullu, nii need asjad on. Viiendal katsel sõitsime jälle ühest mahapöördest otse ja kaotasime umbes kümme sekundit, aga aeg oli ikkagi korralik, nii et üldjoontes läheb kõik hästi. Kuuendal katsel võtsime üsna rahulikult, sest esimesel läbimisel polnud meie legend parim,» lausus Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

«Homme jätkame samas vaimus. Peame natuke rohkem keskenduma ja tegema Kuldariga pisut enam tööd, et mitte mahapööretes eksida. Täna läks sinna umbes 30 sekundit kaduma ja ilma selleta oleksime väga heal kohal olnud,» lisas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles