Tottenham pääses eurosarjas viimasel minutil edasi, tiitlikaitsja langes konkurentsist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mousa Dembele (nr. 19) tähistamas Lyoni vastu löödud väravat.
Mousa Dembele (nr. 19) tähistamas Lyoni vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa liigas selguvad täna kaheksandikfinaali pääsevad meeskonnad ning ühes põnevamas duellis suutis Tottenham viimasel minutil Lyoni konkurentsist välja lükata.

Tottenham oli eelmisel nädalal teeninud koduväljakul 2:1 võidu, kuid Lyon asus korduskohtumist 17. minutil Maxime Gonalonsi tabamusest juhtima ja see seis oleks viinud järgmisesse ringi prantslased.

Viimane sõna jäi siiski Inglismaa klubile ning 90. minutil saatis Mousa Dembele meeskonna tähtmängija Gareth Bale’i söödu järel palli kauglöögist väravasse ja tagas Tottenhamile pääsme 16 parema sekka.

Samal ajal langes konkurentsist tiitlikaitsja Madridi Atletico. Eelmisel nädalal koduplatsil 0:2 Kaasani Rubinile kaotanud Atletico suutis Venemaal teenida küll tänu Radamel Falcao tabamusele 1:0 võidu, kuid koondtulemusega 2:1 pääses edasi ikkagi Rubin.

Teised tulemused:

Genk – Stuttgart 0:2 (kahe mängu kokkuvõttes võitis Stuttgart 3:1)

Lazio – Mönchengladbach 2:0 (Lazio võitis koondtulemusega 5:3)

CFR Cluj – Milano Inter 0:3 (Inter võitis koondtulemusega 5:0)

Harkivi Metalist – Newcastle United 0:1 (Newcastle võitis koondtulemusega 1:0)

Dnipro – Basel 1:1 (Basel võitis koondtulemusega 3:1)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles