Kangur: mõni hommik on selline, kui mõtled ameti maha panemise peale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislane Kristjan Kangur teeb Itaalia tippklubis Siena Montepaschis tänavu suurepärast hooaega, kuid samas tunnistab ta, et tipptasemel tuleb tihti mängida ka hambad ristis läbi valu, kuna eestlasel on hooaja jooksul olnud probleeme seljaga.

«Tõesti mõni hommik on selline, kui mõtled ameti maha panemise peale küll. Ei ole vahel lihtne voodist tõusta, aga samas hambad ristis... midagi muud ei jää üle, tuleb läbi valu teha, sest konkurents on nii tihe, et kui sa natuke järgi annad või lõdvemaks lased, tuleb järgmine mees sinu koha peale ja ongi kogu lugu,» rääkis Kangur ERR Spordiportaalile. «Tihtipeale tuleb läbi valu teha ja lihtsalt enda asjad maha suruda, et võistkond võidaks.»

«Natuke on hooaega jäänud – see läbi valu hambad ristis ära kannatada ja siis tuleb suvepaus, saab ennast ravida küll,» lisas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles