Viimsi sai Valga Kävali üle raske võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Pinnonen.
Ain Pinnonen. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste teise vooru viimases kohtumises sai HC Viimsi võõrsil 28:25 (13:12) jagu Valga Kävalist.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Pinnonen 9 ja Lemsalu 5 ning kaotajatel Margus Varik 7 ja Andris Celminš 6 tabamusega.

Viimsi peatreener Ain Pinnonen: «Lühikese pingi taha ei saa pugeda, sest olulised mehed olid meil olemas. Kuna arvati, et küll see võit ikka ära tuleb, siis hakati pingutama alles viimasel hetkel. Me ei mänginud täna omal tasemel.»

Kävali juhendaja Andris Uibo: «Oli võrdsete heitlus, kus parema õnne korral oleksime võinud ka punkti kätte saada. Paraku tegutsesime otsustavatel hetkedel tormakalt ning vastane karistas need eksimused kiirrünnakutega ära.»

Tabeliseis 2. vooru järel: Viljandi HC 4, Põlva Serviti 4, HC Kehra 4, HC Viimsi 4, Valga Käval 0, SK Tapa 0, Aruküla SK 0, Audentes 0 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles