Cristiano Ronaldo poja ema on Briti teismeline

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christiano Ronaldo
Christiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Suurbritannia meedia andmetel on maailma ühe kuulsama jalgpalluri Cristiano Ronaldo poja ema kohaliku päritoluga teismeline neiu.


Müsteerium portugallase Ronaldo lapse ema üle on kestnud kaua. Nüüd rääkis Ronaldo endine pruut Nereida Gallardo, et tegemist on 19-aastase õpilasega Londonist, kes ajutiselt elab USA-s.

25-aastane modell Gallardo seletas Hispaania televisioonile, et tüdruk võttis temaga suhtlusportaali Facebook kaudu ühendust ja teatas oma hilisest rasedusest mitmeid kuid enne, kui Ronaldo oma isaduse Twitteris avaldas.

«Ma ei saa kinnitada, et neiu jutt on 100 protsenti tõsi, kuid ta rääkis sellest uudisest ju ammu enne, kui Ronaldo isadus meediasse valgus,» selgitas 2008. aastal Madridi Reali jalgpalluriga käinud Gallardo.

Noore naise nime ta ei avaldanud, kuid lisas, et uudis ei tulnud talle üllatusena, kuna jalgpalluril polnud kunagi kombeks kondoomi kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles