Naisjuunioride käsipallikoondis sai Ausa Mängu auhinna

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: SCANPIX

Juba viiendat aastat antakse Eesti ühele sportmängude võistkonnale, kes oma tegevusega on kõrgel hoidnud ausa spordi üllaid põhimõtteid, välja Ausa Mängu auhind.

Kaheksaliikmeline žürii maestro Eri Klasi juhtimisel valis käsipallurid 2010. aasta Ausa Mängu auhinna võitjaks.

Käsipalli naisjuunioride rahvuskoondis mängis IHF/EHF Challenge Trophy turniiril Fääri saarte, Soome ja Moldaavia täiskasvanute koondistega. Treener Riho Bramanise juhendamisel ei saadud küll ühtki võitu, kuid siiski võideldi vapralt lõpuni.

Sportmängude Ausa Mängu auhind on ICSPE poolt koostöös ROK-iga ja UNESCO toetusel ette valmistatud Ausa Mängu deklaratsioonil põhinev Eesti sportmängude võistkonna auhind.

2006. aastal võitis auhinna Eesti U18 noormeeste korvpallimeekond, 2007. aastal Viljandi Tulevik II jalgpallimeeskond. 2008. aastal oli auhinna võitja Rakvere Spordikooli U18 poiste võrkpallimeeskond ja 2009 aastal valiti parimaks rannavõrkpalli paar Kristjan Kais ja Rivo Vesik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles