Keerles: Saksamaal on treeningud intensiivsemad kui Kalev/Cramos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles.
Rait Keerles. Foto: Margus Ansu

Alanud hooajal Saksamaa korvpalli esiliigas Düsseldorfi Giantsi ridades palliv Rait Keerles sõnas Vikerraadiole antud intervjuus, et trenni tuleb Saksamaal teha isegi rohkem kui Kalev/Cramos, vahendab ERR Sport.

«Alguses mõtlesin, et Saksamaa tugevuselt teises liigas saab kergem olema, aga nüüd on need väited kohe kummutatud,» sõnas Keerles, kelle sõnul kestavad hommikused trennid kolm tundi, millest poole moodustab visketrenn ja poole jõusaalitrenn. Õhtune saalitreening kestab kaks ja pool tundi.

Keerlese on klubis rahul, kuid tunnistab, et Giantsi näol on tegemist klubiga, kes väga aktiivselt tegeleb alles meeskonna komplekteerimisega. «Kui öeldi, et Kalev tegi reisibürood mängijate toomisega, siis siin on täiesti sama,» selgitas Keerles, kelle sõnul esines ka olukordi, kui mängija tuli hommikul trenni ja õhtul öeldi talle juba ära ning saadeti lennuki peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles