NHLi hokimees avas Putini hokimängude avaliku saladuse (6)

Toimetas Ville Arike
Copy
Venemaa president Vladimir Putin (vasakul) püüab näidismängus litrit väravasse saata
Venemaa president Vladimir Putin (vasakul) püüab näidismängus litrit väravasse saata Foto: Mikhail Klimentyev / Kremlin Pool Photo via AP / Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin on teatavasti suur spordisõber. Teda on nähtud nii judotatamil kui ka hokiväljakul. Venemaa hokimees Mihhail Sergatšov tõmbas Putini hokimängudelt katet.

NHLi klubis Tampa Bay Lightning mängiv Sergatšov rääkis YouTube'i kanali saates «Ettevaatust: Sobtšak», et Putin on oma vanuse (71) kohta hiilgavas vormis.

«Vladimir Vladimirovitš Putin on juba eakas, vanema põlvkonna inimene. Arvestades seda ning lisaks ka asjaolu, et tal on hoki harrastamiseks vähe aega, mängib ta väga hästi ja on heas sportlikus vormis,» kiitis NHLi hokimees.

Ta jätkas: «On mõistetav, et NHLi ja KHLi tähtede näidismängudes keegi ei löö, rammi ega tõuka riigi presidenti. Muidugi lastakse tal väravaid visata.»

Näiteks 2021. aastal Sotšis peetud mängus viskas Putin üheksa väravat ja tema võistkond võitis 13:9. Teiste seas jagas presidendile väravasööte NHLi superstaar Pavel Bure.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles