Taaramäe: tänasel etapil mingit actionit ei plaani

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Rein Taaramäe kirjutas oma paf.com-i portaalis asuvas blogis, et tänasel suhteliselt siledal etapil ta rünnata ei plaani. Oluline on, et astmaprobleemide käes vaevlev eestlane etapi lõpus olevatest küngastest valutult üle saaks. Hea uudis on see, et eilsel temposõidul oli Taaramäe tervis korras.

«Homme (täna – toim) liigume siis Gagnes Sur Merist Marseille’sse. 230 km suhteliselt siledal maal, kuid lõpus tuleb ka mõnest künkast üle saada, mis võivad päris valusad olla. Ise mingit actionit ei plaani. Tuur on veel pikk ja ehk õnnestub end mägedeks säästa,» arutles ta. «Enda enesetunne oli hea ja ka tervis oli täna okei.»

Taaramäe eilsest etapist: «Hommikul oli tunne maru kehv – väsinud ja selline tuim. Eks oma osa väsimusest oli tekitanud väike tujulangus kehva enesetunde tõttu eelmistel päevadel. Pärast lõunasööki sai aga väike uinak hotellis lastud ja pärast seda oli täitsa õige olemine. Soojendus sai korralikult tehtud ja enne starti olin kui rahu ise. Null jala värinat ja ei mingit pabinat.
Ega sõidust enesest miskit väga muliseda polegi. Lihtne sõit, vähe kurve ja suured laiad teed. Lõpetasime vaid 18. kohaga, kuigi jõu poolest oleksime võinud kindlasti 30-40 sekundit paremad olla. Sõidu ajal võtsid ka nõrgemad tempomehed liiga pikki vahetusi ja nõnda läks hoog liiga alla ning see oligi see, mis meile hävitavaks sai. Lisaks olime ka kaheksakesi (Bagot katkestas eile terviseprobleemide tõttu).»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles