Kaia Kanepi loodab jumala asemel treenerile

Oliver Lomp
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ja Silver Karjus.
Kaia Kanepi ja Silver Karjus. Foto: Viktor Burkivski

Karjääri parimat hooaega tegev tennisist Kaia Kanepi rääkis ajakirjale Naised, et loodab nüüd rohkem treenerile kui jumalale. 

«Praegu ma avastan, et ei ole midagi kindlat. Kõikidele küsimustele, millele soovisin, ma jumalalt vastuseid ei saanud. Nüüd ikka otsin veel ja vaatan ringi,» sõnas kunagine tugev usklik Kanepi, kes usaldab nüüd eelkõige oma treenerit Silver Karjust. «Ta oskab mind nii tehniliselt kui ka vaimselt mängudeks ette valmistada. See jäägitu pühendumus on minu jaoks tähtsaim. Pean teda kindlasti kõige paremaks treeneriks, kes mul olnud.»

Ajakiri kirjutab veel, et nii mõnedki Kanepile lähedal seisnud inimesed rõõmustavad kogu südamest tema edusammude üle viimastel võistlustel ja peavad nende peamiseks põhjuseks Karjuse teeneid. Sportlase, eriti aga naissportlase elus on kindlasti vaja tuge kelleltki, kes on ühteaegu nii tiimikaaslane kui ka sõber, ehk enamatki. Mõelgem kas või Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Thor Vähi või Ksenija Balta ja Andrei Nazarovi suhetele, kus mehe õigesti pakutud tugi on suutnud naise tippu viia. Kaia näib olevat taas teel tippu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles