Video: Tandet ei vedanud alt mitte närvid, vaid suusaklamber

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Andre Tande
Daniel Andre Tande Foto: BARBARA GINDL/AFP

Nelja hüppemäe turnee viimasele võistluspäevale liidrina vastu läinud, ent viimase hüppega üldarvestuses kolmandaks kukkunud Daniel Andre Tande ütles, et tema ebaõnnestumise põhjustas lahti tulnud suusaklamber.

Tande hüppas viimasel hüppel vaid 117 meetrit ning sai Bischofshofeni etapilt 26. koha. Turnee võitis Kamil Stoch, poolakatele kindlustas turnee kaksikvõidu Piotr Zyla. «Arvasin, et sain ilusti saapa klambrisse kinni. Kontrollisin kõik üle, kuid kuidagi tuli klamber hüppe ajal ikkagi lahti. Edasi oli juba tähtis ohutult maanduda,» kirjeldas Tande põgusalt juhtunut.

«Daniel on üks paremaid suusahüppajaid, keda ma tean. Teda ootab väga helge tulevik. Kahju, et temaga selline asi täna juhtus. Ta ei saanud mitte midagi sinna parata,» tundis nii etapivõidu kui turneevõidu võtnud Stoch konkurendile kaasa. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles