Neuville loeb Mikkelsenile kaarti ja vastupidi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: @world/Red Bull Content Pool

Andreas Mikkelsen sõlmis suve lõpus Hyundai rallimeeskonnaga kaheaastase lepingu, mis tähendab, et norrakas saab sõita samas tiimis oma hea sõbra Thierry Neuville’iga. Ja mitte ainult samas tiimis – detsembris toimuval sõurallil istuvad mehed suisa samasse autosse.

Neuville ja Mikkelsen osalevad 1.-3. detsembrini toimuval Monza rallil 2016. aasta Hyundai i20 WRCga. Mehed kavatsevad legendaarsel ringrajal kulgeva võistluse läbida kordamisi autot roolides, mis tähendab, et kolleeg peab samal ajal tegelema kaardilugeja kohustustega. Kumbki piloot pole kunagi varem võistlusolukorras kaarti lugenud.

Neuville’il on varasemast vöö vahel 2015. aasta Monza ralli teine koht, kui ta vandus alla MotoGP tähele Valentino Rossile. «Ma nautisin seda toona ja olen kindel, et Andreasega auto jagamine saab olema veel lõbusam.

Ka Mikkelsen lubas, et annab endast parima, et üheksast kiiruskatsest koosneval rallil publikule meelelahutust pakkuda. Sportlastena ei soovi aga nad ka konkurentidele, sealhulgas traditsiooniliselt WRC-autol starti tulevale võistluse ajaloo edukaimale piloodile Rossile, kaotada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles