Aršavini klubivahetus sõltub palganumbritest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin
Andrei Aršavin Foto: AFP / Scanpix

Venelaste jalgpallitäht, Peterburi Zeniiti mängija Andrei Aršavin on lähedal siirdumisele Inglismaa meistriliiga Arsenali ridadesse, kuid takistused tehingu sõlmimise juures jätkuvad.

Mõlemad klubid on üleminekusummades väidetavalt juba kokkuleppelegi jõudnud, kuid endiselt valitseb segadus Aršavini palgaküsimuse ümber.

Arsenali poolt on kindel pakkumine tehtud ning nüüd sõltub kõik, kas tähtmängija võtab rahaliselt väiksema pakkumise vastu või mitte.

Venelane on välismaale siirdumisest juba pikalt unistanud ning ühtlasi noomis tähtmängija ka Zeniiti juhatust, kes üleminekuläbirääkimistega niivõrd pikalt venitasid ning algselt mängija eest liiga kõrget summat küsisid.

Zeniit vastas tähtmängija etteheidetele ütlusega, et Aršavin palgatingimused on olnud hoopis suuremaks takistuseks. Kui Zeniiti ridades teenis Aršavin 3,5 miljonit dollarit aastas, siis Arsenal maksab mehele väidetavalt vähem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles