Vene meedia: Aršavini tehing Arsenaliga jäi katki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin
Andrei Aršavin Foto: AFP / Scanpix

Samal ajal kui Suurbritannia meediakanalid teatavad, et Venemaa jalgpallur Andrei Aršavin liitus Arsenali ridadega, väidab Vene meedia risti vastupidist.

Erinevates idapoolsetes meediakanlites lekib täiesti erinev informatsioon.

Sport Expressi andmetel jäi Aršavini üleminek katki, kuna jalgpallur ei maksnud Zeniitile 2,5 miljoni euro suurust trahvi nelja aasta pikkuse lepingu ennetähtaegse lõpetamise eest.

Zeniit võimaldas Aršavinile klubiga liitumisel viie miljoni euro suuruse avansi, kuid pallur pole summat välja teeninud ning nüüd nõuab klubi poolt rahast tagasi.

Itar-Tassi infoagentuuri andmetel jäi tehing katki, kuna Aršavinile pakutud palk ei rahuldanud jalgpallitähte ning mees jätkab Venemaal. «Võin ainult seda teatada, et tehing jäi katki. Ülejäänust hiljem,» kinnitas klubi esindaja Aleksei Petrov.

Sovetskii Sport kirjutab, et tehing jäi katki nii Sky Sportsi, AP kui ka Zeniiti andmetel ning üleminekut ei toimunud, kuna klubid ei suutnud summas kokkuleppele jõuda ning Aršavin ja Zeniit ei suutnud omakorda kokkuleppele jõuda lepingu ennetähtaegse lõpetamise kompensatsioonis. Sovetskii Sporti hinnangul pidanuks Aršavin maksma Zeniitile tagasi 2,5 miljonit naelsterlingit.

Eesti aja järgi kell 18.40 väidab Sovetskii Sport aga vastupidist, kirjutades, et läbirääkimistele pole punkti pandud. «Klubidel on ühine soov kokkuleppeni jõuda. Läbirääkimised jätkuvad,» teatas Zeniiti peadirektor Maksim Mitrofanov Sovetskii Sportile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles