Aršavini segane üleminekudraama saab täna lõpu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin
Andrei Aršavin Foto: AP / Scanpix

Peterburi Zeniiti jalgpalliklubi tähtmängija Andrei Aršavini võimalik siirdumine Inglismaale Arsenali ridadesse hakkab vaikselt lõpule jõudma.

Veel eile, viimasel Inglismaa liiga jaanuari üleminekuakna päeval, polnud selge, mis seisus kogu jaanuari kestnud üleminekusaaga on. Teisipäeva hommikulgi levis erinevat infot, kuid järjest enam meediakanaleid on veendunud, et ajalooline üleminek saab siiski teoks.

Eile õhtul esitas Arsenal üleminekuakna sulgemise ajaks kella 17.00 ajal (Eesti aja järgi kella 19.00 ajal) Inglismaa alaliidule vajalikud paberid ning väidetavalt olla juba lepingudki allkirjastatud, kuid ametlikku teadaannet pole endiselt tulnud.

Erinevate agentuuride hinnangul jätkuvad läbirääkimised veel tänagi, kuigi kokkuleppele on juba ametlik käik antud. Takistustena püsivad endiselt õhus väidetavalt nii üleminekusumma, Aršavini isiklikud tingimused Arsenalis ning mängija võimalikud kohustused Zeniiti ees.

Samas liigub ka teine versioon, et leping küll sõlmiti, kuid veidi pärast õiget tähtaega ning nüüd oodatakse Inglismaa alaliidu kinnitust, et venelane on vastu võetud.

Veel pole ka selge, mis summas kokkuleppele jõutakse. Praegu räägitakse 12-15 miljonist naelsterlingist, mis on klubi hooaja rekord.

Küll aga on teada, et kui üleminek teoks saab, on Aršavin Arsenaliga seotud kuni 2012. aasta juunini.

Aršavinil on Arsenalis läbitud juba meditsiiniline kontroll ning mitmete agentuuride väitel juba särginumbergi paigas. Venelane hakkab kandma Barcelonasse siirdunud Aleksander Hlebi numbrit 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles