Eesti hokikoondis näitas MMil võõrustajatele koha kätte

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Eesti hokikoondisel on teoreetiline võimalus pääseda Sotši olümpiamängudele.
Ka Eesti hokikoondisel on teoreetiline võimalus pääseda Sotši olümpiamängudele. Foto: Liis Treimann

Eesti jäähokikoondis sai Islandil toimuval II divisjoni A-grupi MMil kolmanda ja seni suurima võidu, kui võõrustajad islandlased alistati 7:2.

Kaupo Kaljuste viis küll Eesti kiirelt juhtima, ent avakolmandiku keskel Island viigistas. Mõni minut hiljem taastas Aleksandr Petrov aga Eesti eduseisu ning teisel kolmandikul viskasid Vassili Titarenko, Kaljuste ja Petrov juba kolm vastuseta väravat. Viimasel kolmandikul olid täpsed Aleksei Sibirtsev ja Maksim Ivanov.

Eestil on nüüd kolmest mängust kolm võitu, kuid esikohta see veel siiski ei anna - täiseduga jätab ka Hispaania, kelle väravatevahe on 14:4 meie koondise 15:6 vastu.

Järgmisena kohtub Eesti teisipäeval Uus-Meremaaga, kes pidanud seni tunnistama vaid kaotusi väravate vahega 3:23. Viimati jäädi 3:12 alla Horvaatiale, enne seda 0:7 Hispaaniale ja 0:4 Islandile. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles